KONTOR

Det är ett ljust kontor du flyttar in i. Fönstren är stora och takhöjden nästan tre meter. Den trevliga atmosfären som finns i huset gör att du lätt känner dig hemma. Vi har förberett det mesta för dig. Planlösningen är flexibel så att den enkelt kan görs om efter dina behov och önskemål. Om du önskar fler våningsplan hjälper vill till att skräddarsy det hela så att allt hänger ihop.

Vill du ha en jättestor öppen yta eller många små kontor? Vi är glada över att kunna erbjuda alla varianter. Huset är nämligen som gjort för det.

Vi hjälper dig

När du bestämt ytan vet du kanske precis hur du vill organisera kontoret och hur inredningen ska vara. Kanske vill du ordna med allt på egen hand. Det går alldeles utmärkt. Men om du önskar hjälp så finns vi här. Kreativ input eller kontakt med professionella arkitekter bistår vi dig gärna med.

Om saker och ting förändras över tid så är vi beredda på det. En lösning som fungerar idag kanske inte fungerar i morgon. Känn ingen stress över det. Vi gillar att tänka nytt. Och kommer att hjälpa dig att göra om för nya behov. Oavsett när behovet uppstår.

HYRESGÄSTER

I Solna Port sitter många trevliga hyresgäster som tillsammans skapar en jättefin stämning i huset. Vilka de är kan du läsa om här.

EVENT

Varmt välkommen att kontakta oss för nästa workshop, seminarium eller för de stora festligheterna och vi lovar att sy ihop ett paket du kommer tycka om.

MÖTEN

Hos oss finns mötesplatser av olika slag och storlekar. Du väljer det som passar dig och sammanhanget bäst. Även det stora sällskapet finns det plats för. Auditoriet rymmer 120 personer.

Solna Port broschyr